Menu

Atelierrestylane.se

Injektioner och kemiska behandlingar på en skönhetsklinik i Stockholm

Besväras du av påsiga kinder, fina linjer eller mörka ringar? Lider du av svettningar, skelning eller migrän? Allt detta och mycket mer kan en skönhetsklinik i Stockholm hjälpa till med.

Inom skönhetsindustrin finns en hel drös med alternativ och erbjudanden för den som vill förändra sitt utseende utan att lägga sig under kniven. På en skönhetsklinik i Stockholm kan man genomgå en rad olika behandlingar, allt från ansiktsbehandlingar och injektionsbehandlingar till hårborttagning och acne. Botox, fillers och belkyra är exempel på erkända injektionsmetoder där man sprutar in en substans i huden. Medan botox främst är till för att minska rynkor används fillers för att forma och förstärka konturer och belkyra för att åtgärda så kallad dubbelhaka. Ett exempel på en skönhetsbehandling som inte innebär någon injektion är kemisk peeling, där man med hjälp av syror förbättrar hudens utseende.

Säkerheten först

För den som vill genomgå en skönhetsbehandling finns inte mycket skydd då det inte innefattas av konsumentköplagen. Därför bör man välja en etablerad och trygg skönhetsklinik i Stockholm. Men hur vet man egentligen att en klinik är säker? Dels bör man se till att det är någon erfaren som utför behandlingen, till exempel kan det vara klokt att fråga efter eventuell licens. En snabb googling efter bra betyg och nöjda kunder kan också leda dig i rätt riktning. Något annat som ökar tryggheten för dig som konsument är olika certifieringar, till exempel har Estetiska Injektionsrådet en sådan med målet att hjälpa konsumenten att hitta kvalificerade behandlare. Kom också ihåg att om det ändå händer något i samband med ditt besök hos en skönhetsklinik i Stockholm har du alltid rätt att göra en skadeanmälan.

Billigt pris eller hög kvalitet?

I jakten efter en skönhetsklinik i Stockholm frågar många efter det absolut billigaste alternativet. Men här gäller det att se upp! En bra klinik kan omöjligt hålla så låga priser. Som patient har du ett ansvar att välja rätt typ av klinik, och ofta är det värt att betala ett högre pris för expertis. Att sätta sin kropp i händerna på någon oseriös och outbildad för att det är billigare är inte värt det. Detsamma gäller skönhetsingrepp på kliniker utomlands, till exempel i Thailand eller Turkiet, som ofta erbjuder billiga priser men till exempel inte erbjuder efterkontroll. Oftast finns en anledning till det billiga priset, kanske är det dåliga lokaler eller okunnig personal.