Menu

Atelierrestylane.se

Se ut som man känner sig

Det är tråkigt att få kommentarer om att man ser trött ut eller liknande. Men det finns numera sätt som ansikten med rynkor, häng eller liknande kan få en hjälp att återfinna sitt gamla jag.

Ansikten som har samma uttryck kan ändå se väldigt olika ut. Med en hud som kanske är rynkig eller hängig kan man se ut att må på ett helt annat sätt än vad man egentligen gör. Brist på fyllighet i vissa partier i ansiktet kan också göra att man kan se sjuk eller trött ut. Och det kan vara mycket tråkigt att få höra det från vänner och kollegor, eller kanske också känna sig ledsen när man ser sig i spegeln. Men det finns sätt att hjälpa naturen på traven.

Lyft och fyll

I ansikten kan det räcka med mycket små förändringar för att ge ett mycket stort resultat. Det kan vara hud som ligger ner över ögonen som behöver lyftas upp. Insjunkna kinder som behöver fyllas ut. Eller rynkor som behöver få ett mjukare och piggare utseende. Då finns det ett flertal olika möjligheter att åtgärda detta. Med en teknik eller flera tekniker i kombination, kan man skapa ett mycket annorlunda utseende. Och även om man inte kommer se ut som när man var yngre så kan det ta bort många år och skapa ett mer glatt och harmoniskt ansikte. Vid ett besök på en klinik får man råd gällande möjliga åtgärder för att nå ett önskat mål. Mer info om fillers hittar du på denna hemsida: https://www.fillersgöteborg.com