Menu

Atelierrestylane.se

Vårens hetaste hårtrender

Vi har sett en del glimtar av nästa års hårtrender, och i stort följer de de trender som vi har sett hittills; långa hårtester, i lockar, men nästa år med stora S-lockar. Rosa hår som numera går i lila nyanser. Vi ser även kalla – och varma toner i långt hår. Och så fortsätter pagen och bobben vara populär!

Oberoende om du vill fortsätta ha långt hår eller vill klippa det kort, så är det trendigt. Vi ser frisyrer som alla är halvlånga pager, med och utan lugg, och uppklippta hobbyer, även de både med eller utan lugg. Nytt inför nästa år, tror vi är den riktigt korta frisyren, kallad Pixie-frisyr; uppklippt, med lång lugg och synliga öron. En kortklippt frisyr som påminner om 1960-talets mode.

Men även det långa håret är fortfarande trendigt. I år har vi sett mycket långt hår i flätor och vi tror att det fortsätter även under 2020. Vi kommer troligen att se mycket slingor i både kalla och varma färger. De blonda färgerna drar mer mot det kalla – platinablonderat, men i sällskap med varmare bruna, kopparaktiga färger.

Sugen på att klippa dig? Vi kan rekommendera denna frisör i Uppsala.