Menu

Atelierrestylane.se

Få bort påsar och ringar under ögonen

När man är lite äldre, och har levt lite av livets glada dagar, börjar små rynkor bildas antingen kring ögonen, munnen, näsan eller på pannan. Andra kan få rynkor på halsen eller i dekolletaget. Ibland kan man vilja få bort all överloppshud för att inte det ska förstöra utseendet. Att i det läget genomgå en stor operation när man lägger sig på operationsbordet och en kirurg opererar bort överloppshuden och stramar åt den hud som det har blivit lite för mycket av – är väldigt dyrt och tidsödande att göra. Då finns det bättre alternativ. Här listar vi några av alternativen till operationer till plastikoperationer.

Filler

Med Filler kan du få till exempel påsar under ögonen utslätade. Du kan få området kring munnen utslätat. De flesta förknippar Filler med läppar och att man sprutar i läpparna så att de ser större ut och får mer fyllighet. Har man till exempel en gång i tiden haft höga kindben, blir kindbenen tunnare med tiden när man åldras. Då kan man kanske vilja fylla i kindbenen så att de ser mer markerade ut med hjälp av Filler.

Botox

Man kan injiceras med Botox i ansiktet. Botox är förkortning av Botulinumtoxin som produceras av bakterien Clostridium botulinum och orsakar botulism. Alltså ett nervgift som dödar nerven som den kommer i kontakt med. Genom att nerven inte rör på sig när man ler eller rör på ansiktet, så bildas heller ingen rynka när man rör på ansiktet. På det sättet försvinner rynkan och huden förblir slät.

V Soft Lift

V Soft Lift är ett avancerat sätt att lyfta hela ansiktet och huden som kan ha blivit slappt på halsen. De trådar som man använder, kan till exempel vara Polydioxanon (PDO). Ett V Soft Lift kan ta mellan 30-60 minuter beroende på hur stort område som man vill åtgärda.

Så här går ett V Soft Lift till

  1. Först bokar du in dig för en tid på en skönhetsklinik.
  2. Du går till skönhetskliniken och träffar den som ska göra ingreppet på dig. Ni bestämmer om vad som ska ske. Sedan bokar ni in en tid för själva ingreppet.
  3. När dagen för ingreppet kommer, behöver du inte göra något särskilt, då åker in och de utför ingreppet på dig
  4. När det är klart, dricker du något och vilar dig en liten stund. Sedan är det bara att fortsätta med det som du ska göra; gå till jobbet eller gå hem.