Menu

Atelierrestylane.se

Få ett ansiktslyft i Stockholm

När man blir äldre och kanske har gått igenom några vakna nätter, kanske på grund av småbarn, eller ett intensivt arbete. Vissa yrkesgrupper arbetar dygnet runt och då kanske man har vaknätter när man arbetar på nätterna och sover på dagarna. Även om man arbetar på nätterna och får sova på dagarna, kan ändå nätterna som man är vaken, ”sätta” sig i ansiktet. Utan att man känner sig eller är trött, kan man ändå se trött ut. Det kan vara påsar under ögonen, rynkor kring ögonslut och kråksparkar kring ögonen som kan göra att man ser mer trött ut än vad man egentligen är. Det kan vara skönt att åtgärda det som gör att man ser tröttare ut än vad man egentligen är. Då kan man få göra ett ansiktslyft i Stockholm.

Stockholm hem för flera skönhetskliniker

I Stockholm finns ett 50-tal skönhetskliniker att välja mellan. Skönhetsbranschen har vuxit mycket den senaste tiden. Idag omsätter den miljarder kronor om året. Vi lägger nämligen allt mer av våra resurser på att se bra ut, vi vill helt enkelt se ut som det vi känner oss som. Och det finns många olika behandlingar numera; det finns filler- och botox-injektioner. Det finns vanliga plastikoperationer, som är mer omfattande och dyrare behandlingar. Det finns ansiktslyft som inte kräver att man lägger sig på operationsbordet, som inte kräver att man använder en operationskniv. Det finns ansiktslyft där man använder sig kroppsegna trådar. Då lägger en sådan specialist ett rutnät på ansiktet. Trådarna hjälper till att lyft den delen av ansiktet som man önskar. Man formar ansiktsformen så som man önskar den.

Filler

Med åren kan ansiktets kindben bli allt tunnare. Då kan de där markerade kindbenen som var så snygga när man var yngre, bli alltmer mindre och ansiktet blir rundare. Då kan man åtgärda ansiktet med filler. Det gör man en enkel injektion med filler. Det behöver inte bara vara filler till läpparna, även om det är där, i läpparna som fillerinjektionerna syns mest. Man kan ha hyaluronsyra i filler som är kroppseget ämne och som inte är främmande för kroppen och som stöts bort, utan integreras i kroppen.

Kollageninjektioner

Rynkor kan uppstå för att huden bryts ner. Injicerar man kollagen i huden kan man släta ut linjer och rynkor i ansiktet.

Botox

Man kan använda en mycket liten dos av det nervdödande giftet Botox som dämpar en rynka i pannan, till exempel. Ämnet injiceras i ansiktet och lägger sig i rynkan och slätar ut en.