Menu

Atelierrestylane.se

Frisör på Kungsholmen klipper och färgar

Vill du känna dig som en riktig pingla? För det är känslan man oftast går ut med när man varit hos frisör på Kungsholmen. Håret som var utan lyster har fått ett helt nytt liv och glans i sig.

Håret betyder väldigt mycket för många. Att håret är fint är liksom viktigare än att man har fina kläder. Varenda dag lägger man tid på håret, för att få det som man vill. Man köper dyra hårprodukter som ska hjälpa håret att behålla en bra kvalitet. En annan viktig sak är att gå till frisören när det behövs. Man ska inte vara rädd för att klippa topparna. Det gör så ditt hår mår bättre och kan växa friskt. Många väljer att färga sitt hår hemma. Även det innebär en större risk än om du går till frisören. Frisören är utbildad och kan se om ditt hår klarar av en färgning. Trots att de tar beslutet att det går, så kan håret skadas med färgningen.

Som en ny person efter frisören

Ett fokus många frisörer har är att få dig att känna dig som en helt ny människa. Från det håret som var trött i färg och längd, till ett hår som har rejält med lyster igen. De har ett öga för att se vad som kan passa en. Så vill du testa en ny frisyr kan du alltid ta tips från din frisörsalong på Kungsholmen. De vet vad som passar olika människor och hjälper gärna till med det.