Menu

Atelierrestylane.se

När du önskar behandling med botox i Linköping

Skönhetsingreppen är ju så enkla och behändiga numera. Vi behöver inte alls lägga oss under kniven på operationsbordet längre. Ändå får vi samma resultat utan de långa och komplicerade operationerna. Inte heller behöver vi långa konvalescenser längre och de behandlingar som finns till buds är billigare än de dyra operationerna. Men, kanske någon vill invända, ett ingrepp med operation är mycket mer verkningsfull.

Efter år behöver man göra om operationen

Det är faktiskt en sanning med modifikation. Effekterna som man får av en operation kan gå tillbaka med tiden. Har man till exempel opererat ansiktet för att minska rynkor och strama åt huden, kommer rynkorna tillbaka efter några år. Efter några år, blir man tvungen att operera igen, om man vill ha exakt det utseende som man fick efter en operation. Allt beror på hur du lever ditt liv efter din operation. Vakar du många nätter, röker du eller liknande, då kommer rynkorna tillbaka snabbare än vad du tror. Så varför inte pröva andra sätt att strama åt huden och minska rynkorna med botox i Linköping? Om det är i Linköping som du bor.

Så fungerar en behandling med botox

Om du vill få en skönhetsbehandling med botox, kan du först välja en skönhetssalong i Linköping som erbjuder botoxbehandlingar. När du har hittat en som gör detta, så kan du boka in en tid när du kan gå dit och få information om hur de göra, vilka metoder de har, och framför allt, om de har rätt utbildad personal som kan utföra detta. Det ska sägas att det knappt finns någon kontroll inom detta stora och allt mer växande område. Det är upp till var och en att själv kontrollera dem som utger sig för att kunna detta. Får du tillräckligt bra svar på den klinik som du funderar på att anlita, så kan ni boka in en tid för behandling.

Så går behandlingen till

Du får några injektioner med botox på de ställen i ansiktet som du önskar. Botox är en förkortning för Botulinum, som är ett nervgift som gör att nerven i ansiktet inte reagerar på muskeln som gör att huden rynkar sig när man till exempel rynkar på pannan, rynkar på näsan eller rör på ansiktet så att en rynka uppstår. Det är därför som botox gör huden slät – huden slutar rynka sig.