Menu

Atelierrestylane.se

Så kan du få bort överflödigt fett med Coolsculpting

Har du så kallade ”kärlekshandtag”? Det är bara en annan benämning för fett kring midjan. Eller så kanske du tycker att du har för mycket fett på lår eller vader. Då kan man låta behandla sig med Coolsculpting-metoden. Den innebär att man fryser ner den delen av kroppen som man tycker att man har för mycket fett på. Fettet fryser bort och man slipper det överblivna fettet. Det är en ofarlig metod, som vi inte har hört om skulle vara farlig på något sätt. Den är inte smärtsam eller komplicerad.

Så går Coolsculpting till

Ett första besök bör du göra hos skönhetskliniken där du vill genomföra Coolsculptingbehandlingen. Då berättar du för den person som ska göra den på dig avd du önskar och de bör berätta för dig hur den går till. Sedan lägger du dig ner. Man för ett trattliknande instrument över det ställe på kroppen som du vill få behandlat. Huden sugs in i instrumentet, det kyls ner och sedan släpper instrumentet huden. Om du tycker det är obehagligt kan du få lokalbedövning. Efter några veckor ser du effekten bäst. Det är bara att vänta på effekten. Det tar ett tag efter att du har fått din Coolsculptingbehandling. Sedan är det bara att gå till jobbet, eller hem. Du behöver ingen konvalescens. Du känner inget efter behandlingen och du behöver heller inte göra något speciellt efter den.

Kostar en tiondedel av en plastikoperation

Det kostar inte mycket med en Coolsculptingbehandling. Endast en tiondedel av en liknande plastikoperation som ger samma effekt; tar bort det fett som du inte önskar ha på kroppen. Det är en effektiv metod att få bort oönskat fett. Det kräver ingen insats av dig. Du behöver inte träna och träna och träna eller gå på någon jobbig diet. Du gör precis som du brukar men blir av med fettet ändå. Det är antagligen därför som det är så pass populär metod som det är.

Anlita en erfaren skönhetsklinik

Bor du i Stockholm har du många 100 skönhetskliniker att välja mellan. Välj en erfaren skönhetsklinik som har funnits sedan 2012 och har behandlat kunder med Filler, Botox, Coolsculpting, V Soft Line och andra behandlingar för 30.000 kunder per år och fortsätter växa i Sverige hela tiden. Det som är bra att anlita en så erfaren skönhetsklinik är att du kan lita på dem. De är seriösa och använder sig endast av betrodda metoder och material när de behandlar sina kunder. De har seriös personal som bryr sig om sina kunder och sitt rykte. Läs mer på http://www.lifetimeclinic.se.