Menu

Atelierrestylane.se

Tandläkaren i Solna bryr sig om

Det känns personligt att gå till tandläkaren för man halvligger i en stol och öppnar munnen, då är det skönt om det är någon man känner och hos tandläkare i Solna får man alltid samma läkare.

Man är ju inte så kaxig när man ligger där i stolen med en servett runt halsen och gapar. Så får man vassa instrument instuckna i munnen och en obekväm suganordning för saliven. Det går inte att säga något för tungan är blockerad. Försöker man blir det mest som grymtanden.
Nä, det är klart att man inte gillar det.

Men, kommer man till en tandläkare där man blir mottagen som en gammal bekant känns det lättare. Man vet varandras förnamn och har småpratat lite om livet ett par gånger. Det är ingen främling man släpper in i munnen.

En tandläkare som känns som en vän litar man på

På en tandläkarpraktik där man förstår vikten av att ha samma läkare varje gång blir det tryggare. De kan ens historia och vet hur tidigare behandlingar gått till. Kanske vet de också att man är lite rädd och då behandlar de med den hänsynen.

Tandläkarskräck är ganska vanligt men kan också vara lätt att bota om man får rätt bemötande. Det hjälper att man får höra vad som ska göras och hur. Under själva behandlingen får man förklaring till varje moment. Man vet hur kort tid det kommer att ta och man får många pauser. Det är därför det är viktigt med en “egen” tandläkare. Läs mer om tandläkaren på den här hemsidan: solnatandläkarna.se