Menu

Atelierrestylane.se

Tatuering i Stockholm – skapa permanenta minnen

Du kan föreviga minnen genom till exempel fotografier och dagböcker. Det mest personliga sättet är att tatuera sig. När det kommer till tatuering i Stockholm finns det många möjligheter.

Många säger att de vill göra en tatuering, men det ibland är det mycket snack och liten verkstad. Efter att du trott att du äntligen bestämt dig fegar du ur. Det sägs ju att det gör så hiskeligt ont att lägga sig under nålen. Och det är så permanent. Tänk om du ångrar dig? Fast hela grejen med tatueringar är ju att det ska vara permanent. Det är väl därför du väljer att tatuera dig från första början. För att du har hittat ett motiv som är värt att föreviga till den dag du själv tar med dig tatueringen ner i graven. Annars kan du lika gärna gå till leksaksaffären och köpa ett gäng gnuggisar. Men det är väl knappast särskilt coolt.

Tatuering som är värd smärtan

Visserligen gör gnuggisar inte lika ont som riktiga tatueringar. Men vill du vara fin får du lida pin, som det så klyschigt heter. Och fin blir du, åtminstone om du går till Huckleberry Tatoo Stockholm. För det är faktiskt skillnad på tatuerare och tatuerare. Med tanke på att tatueringen trots allt ska sitta ett tag är det värt att göra lite eftersökningar och fråga runt bland kompisar som redan har tatuerat sig. De kan säkert ge dig rekommendationer, som till exempel den studio som nämns tidigare i stycket. Lycka till!